'Deze acht spelers mogen allemaal vertrekken bij Feyenoord'

'Deze acht spelers mogen allemaal vertrekken bij Feyenoord'
17 juli om 16:55

Feyenoord heeft acht spelers op de markt gezet via Transferroom, meldt 1908.nl. Hoofdtrainer Brian Priske wil zijn selectie uitdunnen om ruimte te maken voor nieuwe versterkingen. Deze spelers gaan waarschijnlijk niet mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Spelers die mogen vertrekken bij Feyenoord

Shiloh 't Zand is beschikbaar voor verhuur. FC Luzern en sc Heerenveen toonden eerder belangstelling, maar 't Zand lijkt nu naar een andere Eredivisieclub te vertrekken. Marcus Pedersen, die kort terugkeerde bij de selectie, wordt actief aangeboden aan clubs als Lecce en Rangers voor een permanente transfer.

Antef Tsoungui wordt zowel voor verhuur als verkoop aangeboden. De Belg maakte vorig jaar indruk bij FC Dordrecht. Lennard Hartjes, die vorig seizoen zwaar geblesseerd raakte bij Excelsior, staat open voor een permanente transfer binnen de Eredivisie.

Patrik Wålemark en Ezequiel Bullaude, beide aanvallende spelers, kunnen tevens worden gekocht. Wålemark moet Feyenoord de investering van 3,25 miljoen euro terugbrengen. De Argentijnse Bullaude heeft moeite gehad om te acclimatiseren in Europa en een verhuurperiode wordt opnieuw overwogen.

Thomas van den Belt, die in de zomer van 2023 overkwam van PEC Zwolle, staat ook op de transferlijst. Ten slotte is Neraysho Kasanwirjo beschikbaar voor een permanente transfer na een goed seizoen bij Rapid Wien.

Feyenoord begint het seizoen officieel op zondag 4 augustus. Dan staat in het Philips Stadion de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma tegen PSV. De ploeg van Priske speelde tot dusver twee oefenwedstrijden. FC Dordrecht werd met 0-4 verslagen en KRC Genk werd met 3-1 over de knie gelegd. Voor de wedstrijd tegen PSV wordt gespeeld, volgen er nog vriendschappelijke duels met Cercle Brugge, Benfica en AS Monaco.