'Feyenoord-talent verruilt Kuip voor avontuur in Keuken Kampioen Divisie'

'Feyenoord-talent verruilt Kuip voor avontuur in Keuken Kampioen Divisie'
17 juli om 17:25

Thijs Jansen lijkt zijn carrière voort te zetten bij SC Cambuur. De jonge doelman van Feyenoord staat op het punt om definitief over te stappen naar de club uit het Noorden. Volgens 1908.nl hebben de clubs bijna een akkoord bereikt over een permanente transfer.

Jansen speelde vorig seizoen op huurbasis bij De Graafschap en heeft nu een persoonlijke overeenkomst met Cambuur. Bij Feyenoord is er geen plek meer voor de 22-jarige keeper in de selectie van trainer Brian Priske. Ondanks dat Jansen nog een contract heeft tot 2025 en een geschatte marktwaarde van 450.000 euro, kiest Feyenoord voor een definitieve transfer in plaats van een nieuwe verhuurperiode.

De Graafschap had gehoopt Jansen opnieuw te huren, maar ziet deze kans nu vervliegen. De talentvolle sluitpost kwam afgelopen seizoen tot 25 wedstrijden bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie, maar dat was niet genoeg om Feyenoord te overtuigen.

Met de overstap van Jansen versterkt Cambuur zich met een veelbelovende doelman. Bij Feyenoord blijven Timon Wellenreuther en Justin Bijlow de belangrijkste keepers, terwijl Mannou Berger als derde doelman fungeert.