'United pakt door op de transfermarkt en bereikt akkoord met PSG-middenvelder'

'United pakt door op de transfermarkt en bereikt akkoord met PSG-middenvelder'

18 juli om 23:05

Manchester United heeft een persoonlijke overeenkomst bereikt met de Uruguayaanse international en middenvelder Manuel Ugarte, volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano. Ugarte, die dezelfde zaakwaarnemer deelt als Leny Yoro, is momenteel verbonden aan Paris Saint-Germain.

Na het vastleggen van Leny Yoro is Manchester United nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Erik ten Hag wil niet alleen zijn achterhoede versterken, maar ook het middenveld van een nieuwe impuls voorzien. Hiervoor is United uitgekomen bij Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain. De Uruguayaanse middenvelder zou volgens Fabrizio Romano al persoonlijk akkoord zijn met The Red Devils.

Na de defensieve versterking richt Manchester United nu de aandacht op het middenveld. Ugarte staat hoog op de verlanglijst. De club heeft volgens Romano en de Duitse tak van Sky Sport al een persoonlijke overeenkomst met Ugarte, ondanks dat Manchester United volgend seizoen geen Champions League-voetbal kan bieden.

Van een akkoord tussen United en PSG is nog geen sprake. Er zijn gesprekken gaande met PSG om tot een overeenkomst te komen voor de transfer van Ugarte. Hoewel de persoonlijke voorwaarden al zijn afgesproken, hebben ook andere clubs interesse getoond in de middenvelder, wat betekent dat Manchester United concurrentie kan krijgen voor zijn handtekening.