Feyenoord is volgens transferspecialisten niet blij met hoe Atlético zich opstelt

'Feyenoord niet blij met Atlético: transfer van Hancko steeds onwaarschijnlijker'

19 juli om 12:51

Een transfer van Dávid Hancko van Feyenoord naar Atlético Madrid lijkt een steeds lastiger verhaal te worden. Volgens transferspecialisten Fabrizio Romano en Matteo Moretto zit er een redelijke kink in de kabel en overwegen de Spanjaarden om door te schakelen.

Wat bekend is van Hancko is dat hij open staat voor een transfer als de juiste club zich aandient, waar Atlético een voorbeeld van is. Mocht het er niet van komen, dan zit hij ook prima op zijn plek bij Feyenoord. De Rotterdammers willen best meewerken aan een transfer, maar gaan pas nadenken over het accepteren van een bod vanaf 35 miljoen euro. 

Volgens Romano is de manier van onderhandelen door Atlético in het verkeerde keelgat geschoten bij Feyenoord. Een openingsbod van twintig miljoen euro en verbeterd voorstel van 25 miljoen euro zijn verre van wat de Rotterdammers voor Hancko willen ontvangen. Een derde bod vanuit Spanje is sindsdien uitgebleven.

Volgens Moretto komt dat omdat Atlético overweegt om door te schakelen. Naar verwachting gaat het met Robin Le Normand in ieder geval met één EK-winnaar aan de haal. Daar met Aymeric Laporte ook nog wel eens een tweede bij komen, aldus Moretto, die werkt voor het Spaanse medium Relevo.