Dit is wanneer Endrick net als Mbappé door Real wordt gepresenteerd in Bernabéu

Endrick wordt eind juli door Real Madrid gepresenteerd in het Santiago Bernabéu
19 juli om 13:02

Real Madrid heeft bekendgemaakt wanneer het Endrick officieel zal presenteren. De 17-jarige Braziliaan zal op zaterdag 27 juli het veld van het Estadio Santiago Bernabéu opstappen.

Real Madrid rondde al even geleden de transfer van Endrick naar de club af. De Koninklijke betalen een totaalbedrag van ruim zeventig miljoen euro aan Palmeiras, de voormalig werkgever van het Braziliaanse talent. Alleen de presentatie moest nog even op zich laten wachten, maar daar is nu meer duidelijkheid over.

Real Madrid communiceert dat Endrick op zaterdag 27 juli om 12.00 uur in Bernabéu wordt gepresenteerd. Tijdens het evenement zal voorzitter Florentino Pérez het woord nemen om de nieuwe aanwinst aan het uitzinnige Real-publiek voor te stellen.

De aankondiging doet erg denken aan wat we afgelopen week al voorbij hebben zien komen. Mbappé werd ten overstaan van een overvol Bernabéu in de schijnwerpers gezet. In totaal kwamen daar 85.000 toeschouwers op af. Of het stadion ook bij Endrick zo gevuld zal zijn, is afwachten.