'Kanté kan terug naar Premier League, eerste bod afgewezen door Al-Ittihad'

'Kanté kan terug naar Premier League, eerste bod afgewezen door Al-Ittihad'

19 juli om 23:41

West Ham United is geïnteresseerd in N'golo Kanté, maar een eerste bod van The Hammers is resoluut van tafel geveegd, aldus The Athletic. Al-Ittihad verlangt een veel groter bedrag voor de controlerende middenvelder die een opvallend goed EK speelde in Duitsland. 

Media als The Guardian en The Telegraph berichtten donderdag al over de interesse van West Ham. De club zou een bod van 28 miljoen euro hebben neergelegd bij de Saudi-Arabische club en beide partijen zouden tevreden zijn, maar volgens The Athletic liggen de onderhandelingen anders. West Ham zou een bod van ongeveer 18 miljoen euro hebben neergelegd en dat is voor Al-Ittihad verre van genoeg voor een akkoord.

Kanté zelf lijkt gelukkig bij de club en de Saudi's rekenen er dan ook op dat de Franse speler blijft. Kanté werd in zijn tijd bij Chelsea een tijd lang als de beste controlerende middenvelder ter wereld gezien, maar na een vormdip en veel blessureleed verliet de speler The Blues. Na het EK in Duitsland is de interesse in Kanté echter weer volledig opgebloeid.