Problemen voor PSV: deze spelers verlieten het veld met een blessure

Welke spelers vielen bij PSV uit met een blessure?
20 juli om 15:55
Laatste update: 20 juli om 15:55

PSV heeft het tweede oefenduel met SC Paderborn verloren en daarmee zijn beide oefenwedstrijden voorbij. Net als in de eerste wedstrijd viel er een speler geblesseerd uit. Welke spelers verlieten de wedstrijden met een blessure? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Met twee wedstrijden van 75 minuten spreidde de Eindhovenaren en Paderborn de wedstrijd. Tijdens het eerste treffen bleek de A-ploeg van PSV te sterk voor de Duitsers, maar in de tweede wedstrijd bleek het juist andersom. In de B-ploeg die Peter Bosz had opgesteld stonden onder andere Johan Bakayoko en Malik Tillman, maar zij konden de 1-2 nederlaag niet voorkomen. Die uitslag stond tijdens de eerste wedstrijd ook op het bord, echter was deze toen in het voordeel van PSV. 

Welke PSV'ers zijn geblesseerd geraakt tegen Paderborn?

Tijdens het eerste duel moest Mauro Junior na 35 minuten het veld ruimen met een blessure. De Braziliaan speelde op linksachter en op die positie is Sergiño Dest normaliter de eerste keuze. Echter is de Amerikaan geblesseerd aan zijn kruisband en dus moet Bosz op zoek naar een alternatief. Fredrik Oppegard, de derde keuze en actief in de tweede wedstrijd, viel ongeveer rond hetzelfde tijdstip uit. Ook hij moest het veld verlaten met een blessure na 35 minuten spelen. Er was nog meer slecht nieuws voor de Eindhovenaren, want er was ook nog een derde blessure. Het grote talent Michael Bresser mocht beginnen in de B-ploeg, maar hij haalde het einde van de wedstrijd niet.