Waar en hoe laat wordt de Lichtstadderby tussen PSV en FC Eindhoven uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Lichtstadderby tussen PSV en FC Eindhoven uitgezonden?

24 juli om 19:55
Laatste update: 24 juli om 19:55

Op woensdag 24 juli staat de jaarlijkse Lichtstadderby tussen PSV en FC Eindhoven op het programma. Vorig jaar won PSV deze prestigieuze wedstrijd met een overtuigende 3-1 overwinning. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV had vorige week hun trainingskamp in Duitsland. Daar oefende de ploeg van Peter Bosz twee keer tegen Paderborn. Het eerste duel werd met 2-1 gewonnen, maar het tweede duel werd met dezelfde cijfers verloren. De voorbereiding is voor PSV niet compleet zonder een ontmoeting met stadsgenoot FC Eindhoven. Het team uit de Keuken Kampioen Divisie kent tot dusver een moeizame oefencampagne. Van Al-Rayyan werd met 1-0 verloren. Ook het tweede duel ging verloren voor FC Eindhoven. Streekgenoot NAC Breda was met 3-0 te sterk voor FC Eindhoven. 

Waar wordt PSV - FC Eindhoven uitgezonden?

PSV - FC Eindhoven begint woensdag 24 juli om 20.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad op hun website. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.