PSV nog niet klaar op de transfermarkt: dit zegt Stewart over mogelijke versterkingen

PSV nog niet klaar op de transfermarkt: dit zegt Stewart over mogelijke versterkin
21 juli om 10:56

PSV kent tot op heden een rustige transferzomer. De Eindhovenaren contracteerden al twee spelers, maar zijn nog niet klaar op de transfermarkt. VoetbalNieuws vertelt hoe technisch directeur Earnest Stewart de selectie nog wil invullen.

PSV wist met Couhaib Driouech en Ryan Flamingo al twee versterkingen vast te leggen. De Eindhovenaren zagen nog geen sterkhouder vertrekken en kennen tot op heden een rustige zomer. Volgens Stewart is het belangrijk dat dat zo blijft, maar klaar is men in Eindhoven allesbehalve.

Wat staat PSV nog te wachten deze zomer?

Volgens Stewart ligt de focus op het binnenhalen van twee versterkingen. "We willen nog een rechter centrale verdediger en mocht het nu al mogelijk zijn dan zullen we niet nalaten om alvast een vervanger voor Hirving Lozano aan te trekken", vertelt de TD aan Voetbal International. "Als die optie zich nu voordoet. Dat is op dit moment onze status, maar: het is nog anderhalve maand tot de transferperiode voorbij is."

Stewart verwacht niet dat er spelers zijn die zelf om een transfer gaan vragen. "Vanaf september is alles duidelijk, maar voor die tijd spelen bij sommige spelers allerlei uiteenlopende belangen mee. Voor de ene is dat sportief, voor de ander financieel, of familiair of wat dan ook. Daar moet je mee zien te dealen, in belang van de club, zonder de belangen van de speler uit het oog te verliezen. Op het moment dat dingen niet doorgaan, volgt daar toch altijd teleurstelling op, bij de ene groter dan de ander. Maar zo werkt het nou eenmaal. Clubbelang en individueel belang staan niet altijd in lijn met elkaar."