Slot geniet bij Liverpool: dit zegt de Nederlander over zijn eerste weken in Engeland

Slot geniet bij Liverpool: dit zegt de Nederlander over zijn eerste weken in Engel
21 juli om 12:02

Arne Slot is bezig met de voorbereiding aan het nieuwe seizoen. De oefenmeester staat dit jaar voor de ploeg bij Liverpool en de druk zit er vanaf het eerste moment flink op. VoetbalNieuws vertelt je hoe de oefenmeester hier naar kijkt.

Slot maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar Liverpool. De trainer wacht een grote klus om Jürgen Klopp op te volgen, maar de goedlachse trainer stelt er zin in te hebben.

Hoe kijkt Slot naar zijn begin bij Liverpool?

Slot verloor zijn eerste oefenwedstrijd met Liverpool van Preston North End. "Het is pas twee weken geleden dat we begonnen, dus als het zo makkelijk was om al je ideeën in twee weken te brengen en uit te voeren, zou dat een ideale situatie zijn geweest, maar zo werkt het niet", vertelt de Nederlander tegenover de clubmedia. "We proberen de ideeën te implementeren en te blijven doen wat we zo goed hebben gedaan. De jongens fit houden, dat is het eerste doel."

De komende weken keren de absolute sterren terug bij Liverpool en daar verheugt de Nederlander zich zeer op. "Die dingen zijn het eerste doel en als alle spelers terugkomen, denk ik dat de kwaliteit ook zeker een stuk omhoog zal gaan. En deze twee dingen, de trainingssessies en de jongens die terugkomen, zullen ons helpen om nog beter te spelen."