Stewart opgelet: deze PSV-spelers beschikken over een aflopend contract

Stewart opgelet: deze PSV-spelers beschikken over een aflopend contract

18 augustus om 07:55
Laatste update: 18 augustus om 07:28

Bij PSV is Earnest Stewart bezig aan de transferdrukte rondom de Eindhovense selectie. De komende maand zal de technisch directeur enkel bezig zijn met inkomende en vertrekkende spelers, maar daarna wacht de Amerikaan nog een flinke klus. VoetbalNieuws vertelt je welke PSV’ers een aflopend contract hebben.

PSV was al slagvaardig op de transfermarkt. Couhaib Driouech en Ryan Flamingo werden al gecontracteerd. Dat zijn echter niet de enige contracten waar Stewart zich mee bezig moet houden. Na de transferperiode zal de Amerikaan flink in de weer moeten om de aflopende contracten te verlengen.

Welke spelers van PSV beschikken over een aflopend contract?

Acht PSV’ers beschikken over een aflopend contract en ook niet de minsten. De speler die de hoogste marktwaarde vertegenwoordigd is Olivier Boscagli. De Fransman is maar liefst 27 miljoen euro waard, maar loopt, voor hoe het er nu uit ziet, komend jaar gratis de deur uit. Achter hem lopen ook de contracten van Luuk de Jong, Jordan Teze, Walter Benítez, Mauro Júnior, Armando Obispo, Richard Ledezma en Fredrik Oppegard af.

Jordan Teze beschikt dus eveneens over een aflopend contract, maar hij gaat mogelijk al vertrekken. De verdediger kan een stap maken naar AS Monaco dat twaalf miljoen euro voor hem over heeft. Aan Walter Benítez wordt ook nog getrokken. De doelman geniet nog altijd interesse van Atlético Madrid. Boscagli hoopt een overstap naar Brighton & Hove Albion te realiseren. Echter bieden zij maar tien miljoen euro, een bedrag wat de helft is van de wensen van PSV.

Aflopende contracten PSV:
Luuk de Jong
Jordan Teze
Walter Benítez
Mauro Júnior
Armando Obispo
Richard Ledezma
Fredrik Oppegard