Te Kloese moet aan de bak: deze Feyenoorders hebben een aflopend contract

Te Kloese moet aan de bak: deze Feyenoorders hebben een aflopend contract

22 juli om 10:02
Laatste update: 22 juli om 11:16

Dennis te Kloese kent allesbehalve rustige weken. De technisch directeur van Feyenoord is bezig met een drukke transferperiode, maar daarna wacht binnen de club ook nog een hoop werk. VoetbalNieuws vertelt je welke spelers van de Rotterdammers bezig zijn aan hun laatste contractjaar.

Feyenoord wist al enkele spelers aan te trekken. De selectie van de Rotterdammers is nog altijd grotendeels intact, maar op de achtergrond wordt flink getrokken aan enkele kopstukken. Een miljoenentransfer kan mooi uitpakken, maar een topspeler die gratis de deur uit loopt allerminst.

Welke spelers van Feyenoord lopen uit contract?

Bij Feyenoord zijn er twee spelers bezig aan het laatste contractjaar. De Rotterdammers wisten eerder al enkele contracten open te breken en spelers langer vast te leggen. Toch wacht Te Kloese na de transferperiode een flink hoofdpijndossier.

Niemand minder dan Lutsharel Geertruida is bezig aan zijn laatste contractjaar. De verdediger maakt deze zomer wellicht een stap naar het buitenland, maar zou ook bereid zijn om langer te blijven, mist er een goed contract op tafel komt. De back heeft een marktwaarde van zeker 32 miljoen euro en zal zeker niet gratis de deur uit mogen lopen.