'Deze topclub wil Nico Williams voor de neus van Barcelona wegkapen'

'Deze topclub wil Nico Williams voor de neus van Barcelona wegkapen'

23 juli om 12:06

Paris Saint-Germain heeft interesse in de Spaanse aanvaller Nico Williams. Dat meldt The Athletic. De Fransen hebben naar verluidt al contact opgenomen om een mogelijke transfer te bespreken.

Williams, momenteel spelend voor Athletic Bilbao, is na zijn indrukwekkende prestaties op het EK 2024 met Spanje een gewilde speler deze transferperiode. FC Barcelona leek de grootste kanshebber om de linksbuiten binnen te halen, maar nu probeert PSG hem voor hun neus weg te kapen.

De 21-jarige Williams heeft een contract tot 2027 bij Athletic Bilbao, met een afkoopclausule van 55 tot 60 miljoen euro. Het afgelopen seizoen was hij in 37 wedstrijden in de Primera División goed voor acht doelpunten en negentien assists. Tijdens het EK 2024 was hij een van de uitblinkers van Spanje en scoorde hij een belangrijk doelpunt in de finale tegen Engeland, waardoor Spanje het toernooi won.

Een stap naar Barcelona wordt door veel mensen waarschijnlijk geacht. Het is geen geheim dat vele teamgenoten van het Spaanse elftal Williams graag naar Catalonië zien komen. Daar zal hij een jong en fris aanvallend duo kunnen gaan vormen met Lamine Yamal.