Waar en hoe laat kun je de oefenwedstrijd Schalke 04 - FC Twente kijken?

Waar en hoe laat kun je de oefenwedstrijd Schalke 04 - FC Twente kijken?
24 juli om 12:10
Laatste update: 24 juli om 12:10

Woensdagavond staat er een interessante oefenwedstrijd op het programma tussen FC Twente en Schalke 04. Dit duel is niet alleen bijzonder vanwege de vriendschap tussen de fans van beide clubs, maar ook omdat beide teams belangrijke voorbereidingen treffen voor hun aankomende seizoenen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Schalke 04 - FC Twente kijken

FC Twente heeft net een trainingskamp in Oostenrijk achter de rug en zal in deze wedstrijd steeds meer van hun beoogde basisformatie laten zien. Trainer Joseph Oosting zal waarschijnlijk experimenteren met verschillende opstellingen, vooral op het middenveld. Schalke 04, dat zich voorbereidt op hun tweede seizoen in de 2. Bundesliga, heeft zich versterkt met Emil Hoilund, de jongere broer van Manchester United-spits Rasmus. Dit seizoen willen de fans dat Schalke meedoet om promotie, een ambitieuze maar uitdagende doelstelling.

Waar wordt Schalke 04 - FC Twente uitgezonden?

FC Twente – Schalke 04 begint woensdag 24 juli om 18.30 uur in Marl, Duitsland. De wedstrijd is live te volgen via de website van Tubantia, exclusief voor abonnees. Als je nog geen abonnement hebt, kun je dit eenvoudig afsluiten om toegang te krijgen tot de livestream. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.