Slot neemt PSV-target en 27 andere spelers met Liverpool mee naar Verenigde Staten

Deze spelers neemt Arne Slot mee tijdens de pre-season tour met Liverpool naar VS
23 juli om 14:45

Arne Slot heeft bekendgemaakt met welke 28 spelers van Liverpool hij voor de pre-season tour naar de Verenigde Staten afreist. Er ontbreken nog een hoop vakantievierende spelers waaronder de Nederlandse EK-gangers, maar PSV-doelwit Sepp van den Berg is wel gewoon van de partij.

Van Van den Berg is bekend dat PSV achter hem aan zit. De Eindhovenaren zijn nog op zoek naar een rechtsbenige centrale verdediger en volgens vrijwel elk toonaangevend medium moet dat de Nederlander worden die in dienst is van Liverpool. Van den Berg reist in ieder geval wel met Slot en zijn staf mee naar de Verenigde Staten.

Onder de 28 aanwezigen zijn relatief weinig echte Liverpool-sterren aanwezig. Zo vieren Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Ryan Gravenberch, Ibrahima Konate, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Alexis Mac Allister, Luis Díaz en Darwin Núñez van hun vakantie na het spelen van het EK of de Copa América.

Liverpool speelt in totaal drie wedstrijden in de Verenigde Staten. Dat doen The Reds achtereenvolgens tegen Real Betis, Arsenal en Manchester United.