Hoog prijskaartje voor Huijsen: dit bedrag verlangt Juventus voor de verdediger

Wat is de vraagprijs van Juventus voor Dean Huijsen?
25 juli om 17:22
Laatste update: 25 juli om 17:22

Aan Dean Huijsen hangt een duur prijskaartje. Juventus wil de centrale verdediger niet voor weinig laten gaan en dus moeten geïnteresseerde clubs hun portemonnee trekken. Wat is de ingeschatte vraagprijs? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

De geboren Nederlander Huijsen staat in de belangstelling van verschillende clubs. Officieel staat hij nog altijd onder contract bij De Oude Dame, maar die neemt het liefst deze zomer nog afscheid van hem. Afgelopen seizoen speelde hij een halfjaar voor AS Roma op huurbasis. Bournemouth en Stuttgart willen beide snel toeslaan volgens de informatie van transfergoeroe Fabrizio Romano. Zij zullen dan echter wel genoeg geld neerleggen. De Engelsen lijken nu op pole position te liggen.

Wat is de vraagprijs voor Dean Huijsen?

Collega en landgenoot van Romano Gianluca Di Marzio weet te melden dat er een hevig prijskaartje aan Huijsen hangt. Volgens de journalist moeten geïnteresseerde clubs zo rond de achttien miljoen betalen. Dat is niet het enige. Tevens moeten er nog bonussen betaald worden en in het nieuwe contract van de negentienjarige moet een clausule van twintig procent op de volgende verkoop ingesloten worden.