Olympique Marseille wil Timon Wellenreuther

Wellenreuther-update: 'Feyenoord zegt nog niets gehoord te hebben'

24 juli om 23:40
Laatste update: 24 juli om 23:40

Timon Wellenreuther kan Feyenoord mogelijk toch achter zich gaan laten. De keeper zou in de belangstelling staan van Olympique Marseille. Echter zeggen de Rotterdammers nog niets gehoord te hebben vanuit Frankrijk.

'Olympique Marseille heeft contact opgenomen om de overstap van Timon Wellenreuther als nieuwe doelman te onderzoeken', schrijft transfergoeroe Fabrizio Romano op X. 'Marseille overweegt meerdere kandidaten voor de nieuwe doelman, maar Wellenreuther staat zeer hoog op het verlanglijstje.'

Lang leek het er op dat Wellenreuther Rotterdam zou verlaten, maar tegen de verwachting in tekende hij toch een nieuw contract. Per 1 juni loopt zijn contract tot medio 2027. Sinds 1 juli 2023 staat de Duitser officieel onder contract van Feyenoord, want eerder werd hij gehuurd van RSC Anderlecht. De Rotterdammers betaalde in de transferzomer van 2023 één miljoen euro.

Update:

Het betrouwbare 1908.nl weet na navraag te melden dat Feyenoord ondanks de mogelijke interesse van Olympique Marseille nog niets gehoord heeft uit Frankrijk. De eerder gemeldde interesse blijkt wel waar te kunnen zijn, maar het medium spreekt Fabrizio Romano dus tegen. Volgens Transfermarkt.com heeft de keeper een marktwaarde van zeven miljoen euro, maar het is nog onduidelijk welk bedrag Marseille zou willen betalen.