'Bij deze club gaat David De Gea zijn langverwachte comeback als keeper maken'

'Bij deze club gaat David De Gea zijn langverwachte comeback als keeper maken'

27 juli om 23:05
Laatste update: 27 juli om 23:05

David de Gea, de Spaanse doelman, zit al een jaar zonder club, maar mogelijk komt daar snel verandering in. Genoa is op zoek naar een nieuwe eerste keeper na het vertrek van Josip Martínez naar Internazionale. De Gea, voormalig keeper van Manchester United, heeft aangegeven open te staan voor een transfer naar de Italiaanse club.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft De Gea interesse in een overstap naar Genoa. Na zijn vertrek bij Manchester United op 1 juli 2023, waar hij 545 wedstrijden speelde en een landstitel won, heeft De Gea geen nieuwe club gevonden. De 33-jarige doelman heeft daarnaast 45 interlands voor Spanje achter zijn naam staan.

Eerder was De Gea in beeld bij Inter als back-up, maar die transfer ging toen niet door. Nu Martínez naar Inter is vertrokken, is Genoa op zoek naar een nieuwe eerste keeper. Het is nu aan de club om te beslissen of zij De Gea willen vastleggen.

Onlangs plaatste De Gea een cryptisch bericht op X (voorheen Twitter), wat leidde tot speculaties over zijn toekomst. Als hij naar Genoa gaat, wordt hij waarschijnlijk de eerste keuze onder de lat.