'Oud-Ajacied ziet transfer naar West Ham afketsen, Ten Hag grijpt kans'

'Oud-Ajacied ziet transfer naar West Ham afketsen, Ten Hag grijpt kans'
26 juli om 14:00

Noussair Mazraoui gaat waarschijnlijk naar Manchester United na het afketsen van zijn transfer naar West Ham United. Ondanks een akkoord tussen Bayern München en West Ham over een transferbedrag van 15,5 miljoen euro plus vier miljoen aan bonussen, is er geen overeenkomst bereikt met Mazraoui's zaakwaarnemer.

Dat meldt transferexpert Florian Plettenberg van Sky Sport Germany. De 26-jarige rechtsback had al een persoonlijk akkoord met West Ham, maar de onderhandelingen zijn nu afgebroken. Manchester United ziet hun kans schoon en voert nu vergevorderde gesprekken om Mazraoui binnen te halen.

Mazraoui maakte in de zomer van 2022 de overstap van Ajax naar Bayern München. Hij staat nog tot 2026 onder contract bij Bayern, maar mag vertrekken. Manchester United, met coach Erik ten Hag, wil Mazraoui graag toevoegen aan hun selectie. Ten Hag werkte eerder succesvol samen met Mazraoui bij Ajax en ziet in hem een versterking voor de verdediging van de Red Devils.

Tijdens zijn tijd bij Bayern speelde Mazraoui 55 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en negen assists gaf. De club vraagt om een bedrag van 15 tot 20 miljoen euro voor de verdediger.