Priske lijkt te gaan rouleren bij Feyenoord:

Priske lijkt te gaan rouleren bij Feyenoord: "Wij spelen veel wedstrijden"

26 juli om 16:50

Feyenoord is tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen neergestreken in Oostenrijk voor het trainingskamp. Groot vraagstuk bij Feyenoord is wie er in de spits zal gaan spelen. Met santiago Gimenez, Ayase Ueda en Julián Carranza heeft Feyenoord drie opties voorin. Trainer Brian Priske vindt niet dat hij te veel keus heeft voorin. 

Feyenoord haalde deze zomer Carranza transfervrij op vanuit Amerika, maar miste al een groot gedeelte van de voorbereiding vanwege een blessure. Gimenez kwam later terug door interlandverplichtingen, waardoor Ueda tijdelijk de eerste optie was voorin. Priske laat aan ESPN weten dat hij het niet moeilijk vindt om een keuze te maken. "Dat vind ik niet moeilijk. Dat is een deel van voetbal. Er staan elf spelers op het veld."

De trainer laat weten dat het goed mogelijk is dat het drietal elkaar aflost in de spitspositie. "We spelen heel veel wedstrijden in het seizoen. We spelen in de Champions League, in de beker ook. Sommige spelers spelen ook met de nationale ploeg. Er zijn zoveel wedstrijden, en we hebben iedereen nodig. Dus misschien de ene zondag is het Santi, en dan drie dagen later tegen Manchester City moeten wij misschien met een andere spits spelen. We hebben iedereen nodig."