'Real Madrid wil Ten Hag dwarsbomen en Oranje-international naar Madrid halen'

'Real Madrid wil Ten Hag dwarsbomen en Oranje-international naar Spanje halen'

27 juli om 08:25
Laatste update: 27 juli om 10:05

Real Madrid wil volgens Spaanse media een poging gaan wagen om Matthijs de Ligt over te nemen van Bayern München. De verdediger wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, maar de Red Devils hebben nog geen akkoord met Bayern bereikt. Real Madrid lijkt de deal nu te willen gaan kapen. 

Real Madrid overweegt zich volgens Spaanse media nu in de strijd te mengen om Matthijs de Ligt. Manchester United is al lange tijd geïnteresseerd in De Ligt, maar wist nog geen akkoord te bereiken met Bayern München over de transfersom. Hoewel De Ligt al persoonlijke voorwaarden zou hebben afgesproken met de Engelse club, is er nog geen overeenstemming met Bayern.

De Ligt heeft volgens verschillende media al weken geleden persoonlijke voorwaarden afgesproken met Manchester United en staat naar verluidt te popelen om naar Engeland te verhuizen en weer te gaan samenwerken met Erik ten Hag. De club zou een bod van 35 miljoen euro hebben uitgebracht, wat door Bayern werd afgewezen. De Duitse club vraagt naar verluidt vijftig miljoen euro voor de Nederlandse international.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde deze week dat Manchester United "nooit akkoord zal gaan" met de vraagprijs van Bayern München. Dit biedt Real Madrid de kans om de transfer van De Ligt te kapen en de Nederlandse verdediger naar Spanje te halen.