'Manchester United komt uit bij PSV'er als alternatief voor Ugarte'

'Manchester United komt uit bij PSV'er als alternatief voor Ugarte'
30 juli om 20:40
Laatste update: 30 juli om 20:45

Manchester United is nog altijd op zoek naar versterking op het middenveld. Het team van Erik ten Hag wordt al weken in verband gebracht met Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain, maar lijkt inmiddels ook verder te kijken. Joey Veerman wordt door Caught Offside aan United gelinkt mocht een overgang van Ugarte klappen.

Manchester United zet nog steeds alles op alles om een deal met Paris Saint-Germain voor Manuel Ugarte rond te krijgen. Volgens bronnen van CaughtOffside zijn de zaakwaarnemers van de Uruguayaanse speler constant in gesprek met de directie van PSG om druk uit te oefenen voor een transfer naar Old Trafford.

Hoewel de club ervan overtuigd is dat ze Ugarte zullen binnenhalen en hij al persoonlijke voorwaarden heeft afgesproken voor een contract tot 2029, moet United eerst spelers zoals Christian Eriksen, Scott McTominay en Casemiro verkopen. Ondertussen zoeken de Mancunians naar alternatieven en komt Joey Veerman van PSV in beeld als een veelzijdige optie.

Ondanks een enigszins teleurstellend verlopen EK voor Veerman, blijven de transfergeruchten aanhouden. De middenvelder staat open voor een nieuwe uitdaging en ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven. Zijn mogelijke overstap naar Manchester United zou de Nederlandse enclave bij de club verder uitbreiden, na de komst van Joshua Zirkzee