Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: Simonis puzzelt wederom tegen Brann

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles tegen SK Brann in de Conference League
1 augustus om 09:37

Na het doelpuntloze gelijkspel in Deventer, staat Go Ahead Eagles voor een zware taak in de return tegen Brann in Bergen. Met een plaats in de volgende kwalificatieronde van de Conference League op het spel, zullen beide teams alles geven om te winnen. VoetbalNieuws neemt de vermoedelijke opstelling van de Eagles met je door!

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles

De wedstrijd van donderdag tegen Brann is cruciaal voor Go Ahead Eagles. De heenwedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, wat betekent dat het duel in Noorwegen beslissend zal zijn. Trainer Paul Simonis moet echter creatief zijn vanwege de schorsing van Enric Llansana en een aantal blessures. Hierdoor zijn er enkele vraagtekens rondom de definitieve opstelling.

Jeffrey de Lange wordt naar verwachting de doelman, terwijl de verdediging waarschijnlijk bestaat uit Mats Deijl, Jamal Amofa, Joris Kramer en Dean James. Op het middenveld is Calvin Twigt een zekerheid, waarbij hij waarschijnlijk wordt vergezeld door Søren Tengstedt en de teruggekeerde Mathis Suray. Voorin is het de beurt aan Bobby Adekanye, Victor Edvardsen en Jakob Breum om voor de nodige dreiging te zorgen.

Go Ahead Eagles zal aanvallender moeten spelen dan in de heenwedstrijd om de sterke defensie van Brann te doorbreken. Bij een zege plaatst de ploeg zich voor de derde voorronde, waarin een ontmoeting volgt met St. Mirren uit Schotland of Valur uit IJsland.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Amofa, Kramer, James; Twigt, Tengstedt, Suray; Adekanye, Edvardsen, Breum.

De wedstrijd tussen SK Brann en Go Ahead Eagles begint donderdag om 19:00 uur in het Brann Stadion. Het duel is live te volgen via Ziggo Sport.