Traoré dolblij na rentree voor Ajax:

Traoré dolblij na rentree voor Ajax: "Ik ben blij om weer thuis te zijn" 

1 augustus om 22:25
Laatste update: 1 augustus om 22:28

Bertand Traoré maakte in Servië tegen Vojvodina (1-3) zijn rentree voor Ajax. De speler werd deze zomer transfervrij ingelijfd door de Amsterdammers en is daar maar wat blij mee. "Ik ben blij om het Ajax-shirt weer te dragen en blij om de fans blij te maken", liet de Burkinees na afloop weten aan Ziggo Sport.

"Ik was blij om in mijn debuut mijn eerste doelpunt te scoren. Het belangrijkste vandaag is dat we door zijn naar de volgende ronde, dat we hebben gewonnen." Traoré mocht tegen Vojvodina invallen, maar nog niet starten voor Ajax. "Ik voel me een beetje fris, maar nog niet honderd procent fit. We werken er met de staf en met het team aan om mij zo fit mogelijk te krijgen, zodat ik het team kan helpen."

Wanneer Traoré volledig wedstrijdfit is, durft de aanvaller nog niet te zeggen. "Het is moeilijk om te zeggen. Ik train pas één week mee met het team. Het zal even duren, maar ik ben competitief, altijd klaar om te spelen. Het is stap voor stap. Ik ga mezelf voorbereiden voor de volgende wedstrijd."

Voor Traoré was het bijzonder om het Ajax-shirt sinds lange tijd weer te dragen. "Het is een tijdje geleden, maar het voelt altijd hetzelfde. Het is altijd bijzonder om te spelen en te scoren voor deze club. Ik ben blij om weer thuis te zijn."