'Hancko-transfer in impasse: Atlético zoekt naar alternatieven door harde Feyenoor

'Hancko-transfer in impasse: Atlético zoekt naar alternatieven door harde Feyenoord-houding'

2 augustus om 13:15
Laatste update: 2 augustus om 13:15

David Hancko lijkt een transfer naar Atlético Madrid op zijn buik te kunnen schrijven. Feyenoord stelt zich namelijk bikkelhard op en de Madrilenen zijn op zoek naar alternatieven, meldt MARCA.

Atlético hoopt Hancko nog altijd over te nemen van Feyenoord. De Spaanse topploeg zit al enige tijd achter de verdediger aan, maar Feyenoord houdt vast aan de vraagprijs van veertig miljoen euro en wil geen water bij de wijn doen. Een bedrag van 35 miljoen euro exclusief variabelen is het minimale voor de Rotterdammers. Hancko zelf zou graag de overstap maken, maar beide ploegen naderen elkaar nog niet. Het Spaanse medium stelt dat Atlético na optimisme nu vooral in onzekerheid en bezorgdheid zit. De gesprekken zouden namelijk gestagneerd zijn. Het verschil van een miljoen of acht tussen beide ploegen lijkt volgens de Spanjaarden momenteel onoverbrugbaar. 

Hancko zelf zou zich binnen Feyenoord hard maken voor een transfer. Hij zou de trein naar Madrid niet willen laten passeren en heeft duidelijk gemaakt de stap te willen maken. Ondertussen zoekt Atlético wel al verder. Clement Lenglet is mogelijk een goedkoper alternatief. Hij mag vertrekken bij FC Barcelona en de Madrilenen zouden zelfs al een aanbieding om hem over te nemen hebben gehad.