Dit zegt Saibari over de wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal

Saibari ziet PSV als favoriet: dit zegt de speler over het duel met Feyenoord

3 augustus om 16:05

PSV neemt het zondag op tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De Eindhovenaren wisten de prijs al veertien keer binnen te slepen en als het aan Ismael Saibari ligt, komt daar zondag een vijftiende bij. In De Telegraaf gaat de middenvelder in op de ontmoeting met Feyenoord.

In een interview met De Telegraaf komen de doelen van Saibari met PSV voor komend seizoen ter sprake. Met de Eindhovenaren wil de international van Marokko de titel prolongeren, de beker winnen en verder komen dan vorig seizoen komen in de Champions League. "De Johan Cruijff Schaal? Dat is toch een prijs en hoe meer prijzen je wint, hoe beter."

Saibari steekt tegenover de krant niet onder stoelen of banken dat PSV aanstaande zondag tegen Feyenoord de grote favoriet is. "Bij PSV staat er een stevig geraamte, dat goed op elkaar is ingespeeld. Zover is Feyenoord nog niet. Dat heeft met een nieuwe trainer en nieuwe spelers minder automatismen. Wij zijn dus verder, maar het gaat maar om één wedstrijd. En het blijft wel Feyenoord", aldus Saibari in De Telegraaf.