'Feyenoord-target nog niet naar Rotterdam'

'Feyenoord-target nog niet naar Rotterdam, Southampton kan tussenbeide komen'

5 augustus om 07:10
Laatste update: 5 augustus om 09:31

Feyenoord lijkt dicht bij de komst van Facundo Buonanotte, maar de Argentijn kan op het laatste moment ook voor een stap naar Southampton kiezen. De rechtsbuiten annex middenvelder van Brighton moet nog zijn besluit nemen en zet de Rotterdammers in de wachtkamer. 

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl overweegt Buonanotte nu zijn opties. Brighton sloot al een huurovereenkomst met Feyenoord af, maar de speler wil nog niet toegeven aan Feyenoord nu er interesse uit de Premier League is. Southampton promoveerde het afgelopen seizoen naar de Premier League en kan de Argentijn een platform bieden om in de Premier League actief te blijven.

'Een verhuur is hoogstwaarschijnlijk, maar de keuze tussen Southampton en Feyenoord is nog niet gemaakt. Het eerder genoemde Celtic is afgezegd of zelfs afgehaakt, terwijl de strijd om de Argentijn op dit moment tussen de genoemde clubs gaat. Een te vroege 'it's happening' call? Wellicht, waarvoor het boetekleed aangetrokken wordt', aldus het fanmedium.

Feyenoord kan Champions League-voetbal en het spelen om andere prijzen aanbieden, maar Southampton zit in een aantrekkelijkere competitie. De Rotterdammers wisten zondagavond wel beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal en wellicht is dat net het laatste zetje dat de speler nodig heeft. 'Buonanotte, zijn management, Feyenoord én Southampton gaan een cruciale week tegemoet. De Rotterdammers hebben nog géén deadline gesteld, maar verwachten wel op zeer korte termijn duidelijkheid.'