'Voormalig Eredivisie-speler blijft in beeld bij Manchester United'

'Voormalig Eredivisie-speler blijft in beeld bij Manchester United'
7 augustus om 12:35

Erik ten Hag heeft Sofyan Amrabat nog niet uitgesloten als mogelijke versterking voor het middenveld van Manchester United, meldt The Telegraph. United wil hun middenveld versterken voordat de transferperiode eindigt en bekijkt meerdere opties.

Amrabat, die vorig seizoen op huurbasis bij United speelde, keerde terug naar Fiorentina maar blijft een kandidaat voor een permanente transfer. Hoewel United de optie had om Amrabat voor ongeveer twintig miljoen euro vast te leggen, besloten ze destijds deze optie niet te lichten. Mocht United alsnog besluiten hem terug te halen, zullen ze opnieuw met Fiorentina om tafel moeten.

Naast Amrabat kijkt United naar andere middenvelders zoals Sander Berge van Burnley, Richard Ríos van Palmeiras en Martín Zubimendi van Real Sociedad. De interesse in Manuel Ugarte van PSG is afgenomen vanwege de hoge vraagprijs van de Franse club.

United had gehoopt Casemiro deze zomer te verkopen om ruimte te maken voor een nieuwe nummer 6, maar er is nog geen concrete interesse in de Braziliaanse veteraan. In plaats daarvan overwegen ze nu om Scott McTominay te verkopen, waarvoor Fulham al twee biedingen heeft gedaan die zijn afgewezen. Ook Galatasaray en Fenerbahçe hebben interesse in de Schotse international.

Naast versterkingen voor het middenveld wil United ook nieuwe spelers aantrekken voor de posities van rechtsback en centrale verdediger. Dit is mede ingegeven door de blessure van nieuwe aanwinst Leny Yoro, die drie maanden uitgeschakeld is na een operatie aan een gebroken middenvoetsbeentje.