'Bij deze Italiaanse club hoopt Fosu-Mensah een contract af te dwingen'

'Bij deze Italiaanse club hoopt Fosu-Mensah een contract af te dwingen'
8 augustus om 13:55

Timothy Fosu-Mensah is op proef bij het Italiaanse Como, meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. De Nederlandse verdediger, die eerder uitkwam voor Bayer Leverkusen, probeert zijn loopbaan nieuw leven in te blazen na blessureleed. De afgelopen drie seizoenen kwam hij door blessures slechts tot drie wedstrijden in de Bundesliga.

Fosu-Mensah begon zijn voetbalcarrière bij Ajax en maakte op zestienjarige leeftijd de overstap naar Manchester United. Bij United werd hij uitgeleend aan Crystal Palace en Fulham om ervaring op te doen. Nu traint de 26-jarige verdediger mee bij Como, de ambitieuze club van trainer Cesc Fàbregas, die deze zomer al enkele grote namen heeft binnengehaald, waaronder Raphaël Varane, Pepe Reina en Andrea Belotti.

Volgens Football Italia biedt Como Fosu-Mensah een kans tijdens een proefperiode. Hij hoopt hier een contract af te dwingen en de verdediging van de promovendus te versterken. Recent vertrok Cas Odenthal bij de club uit Noord-Italië, waardoor er ruimte is voor nieuwe versterkingen in de selectie van Como.