'PSV gaat spoedig een aanbod doen voor Duits international'

PSV gaat snel een bod doen voor Robin Gosens
9 augustus om 12:35

PSV ziet Robin Gosens nog altijd als mogelijke optie op de linkerflank en gaat spoedig een aanbod doen. FC Union Berlin wil de Duitser liever niet van de hand doen en vraagt een miljoenenbedrag. Het Italiaanse Torino zit ook nog op het vinkentouw.

'Begrijp dat PSV Eindhoven van plan is binnenkort een bod uit te brengen op Robin Gosens van Union Berling', schrijft Florian Plettenberg op X. De Duitse journalist van Sky Sports Deutschland weet dat er slechts gesprekken zijn geweest tussen de Eindhovenaren en de speler in kwestie, maar er lijkt nu een volgende stap genomen te worden voor een mogelijke transfer.

Union Berlin, de huidige werkgever van Gosens, wil de linksback liever niet kwijt en zet hoog in. 'Union wil Gosens nog steeds graag behouden. De club is alleen bereid om te onderhandelen met passende aanbiedingen. De Duitsers eisen een transfersom of koopverplichting van minimaal tien miljoen euro.' PSV zou niet de enige club zijn die geïntereresseerd is, want ook Torino is nog altijd in de strijd.

Gosens heeft zowel de Duitse als Nederlandse nationaliteit en begon zijn profcarrière bij Jong Vitesse, waarna hij werd uitgeleend aan FC Dordrecht. Via Heracles Almelo kwam hij uiteindelijk bij Atalanta en Internazionale terecht. Sinds de transferzomer van 2023 staat hij onder contract in Duitsland en zijn contract loopt nog tot medio 2028.