Dit zegt Bakayoko over een transfer en waar zijn volgende club aan moet voldoen

Dit zegt Bakayoko over een transfer en waar zijn volgende club aan moet voldoen

11 augustus om 09:20
Laatste update: 11 augustus om 09:47

Johan Bakayoko staat er goed op bij de Europese clubs. De aanvaller wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven. Bakayoko heeft het naar zijn zin in Eindhoven en lijkt alleen te vertrekken wanneer het plaatje klopt. 

De Belgische aanvaller van PSV, staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Toch blijft de twintigjarige vleugelspeler kalm onder de transfergeruchten. Hij geeft aan dat hij alleen een overstap overweegt naar een club die kans maakt op kampioenschappen en deelneemt aan de Champions League.

 "Er wordt veel over mij gesproken, maar ik ben er heel rustig onder. Ik laat het gewoon gebeuren en als er iets is, zal ik het zelf communiceren. Maar dat is niet het geval", liet de speler aan ESPN weten. 

Bakayoko wil alleen vertrekken voor een echte topclub. Eerder werd Brentford FC genoemd als mogelijke bestemming, maar zo'n club hoeft zich niet te melden. "Daar doe ik het niet voor", aldus de vleugelspeler. Hij benadrukt dat hij alleen openstaat voor een club waar hij zich in de basis kan spelen, kan strijden om prijzen en actief kan zijn in de Champions League.

Recent werd Bakayoko in verband gebracht met clubs als RB Leipzig, Paris Saint-Germain, Bayern München, Borussia Dortmund, Liverpool en Arsenal. Vooralsnog lijkt een vertrek uit Eindhoven alleen aan de orde als een absolute topclub zich meldt.