'Feyenoord jaagt op versterkingen: El Azzouzi en Van den Berg in beeld'

Feyenoord jaagt nog steeds op versterkingen
12 augustus om 10:30
Laatste update: 12 augustus om 12:13

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op meerdere versterkingen, waaronder Oussama El Azzouzi van Bologna. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International wil de club de middenvelder aantrekken als vervanger voor Mats Wieffer.

Het prijskaartje van twintig miljoen euro dat Bologna vraagt, vormt echter een uitdaging. Feyenoord onderzoekt daarom creatieve oplossingen om de deal toch rond te krijgen. Een constructie waarbij een vast bedrag wordt aangevuld met bonussen, zou de Rotterdammers dichter bij de vraagprijs kunnen brengen. Hoewel de onderhandelingen lastig zijn, blijft El Azzouzi een topkandidaat voor de club.

Daarnaast blijft Feyenoord geïnteresseerd in Sepp van den Berg, de verdediger van Liverpool. Ook hier is de hoge vraagprijs een obstakel, maar de club probeert op verschillende manieren tot een akkoord te komen. Het zal echter geen gemakkelijke opgave zijn, aangezien ook PSV aast op de diensten van Van den Berg.

De komst van Hugo Bueno, vleugelverdediger van Wolverhampton Wanderers, lijkt wel al zeker. Hij zal op huurbasis de overstap maken naar De Kuip. Verder hoopt Feyenoord voorin te kunnen versterken met Ibrahim Osman van Brighton & Hove Albion, die eveneens in beeld is voor een huurperiode bij de Rotterdammers.