Priske grijpt in en zet meerdere Feyenoord-spelers op de transferlijst

'Feyenoord wil selectie uitdunnen, talentvolle speler in ideaal scenario verhuurd'

12 augustus om 11:35
Laatste update: 12 augustus om 12:24

Brian Priske heeft enkele Feyenoorders laten weten dat zij deze zomer de club mogen verlaten. De coach wil de selectie van 27 spelers verder uitdunnen, meldt Voetbal International.

Het gaat om Neraysho Kasanwirjo, Marcus Pedersen, Marcos López, Ezequiell Bullaude en Patrik Walemark. Vooral voor Walemark is er interesse uit Zweden. Daarnaast beschikt Feyenoord volgens VI over een aantal talentvolle spelers als Chris-Kévin Nadje, Antef Tsoungui en Givairo Read, maar die zijn nog niet klaar voor Feyenoord één. In een ideaal scenario zou ook Gjivai Zechiël op huurbasis mogen vertrekken, klinkt het.

Daarnaast is de toekomst van enkele basisspelers onzeker. Lutsharel Geertruida geniet interesse van Aston Villa en RB Leipzig, terwijl David Hancko mogelijk naar Atlético Madrid vertrekt. Santiago Gimenez staat op de radar van Nottingham Forest, hoewel hier nog geen officiële stappen zijn gezet.

Priske staat dus voor de taak om snel zijn selectie op orde te krijgen, terwijl de toekomst van enkele sterkhouders nog onzeker is.