Volgens Romano houdt Liverpool vast aan het prijskaartje voor Sepp van den Berg

'Slecht nieuws voor PSV en Feyenoord: prijskaartje Van den Berg blijft torenhoog'

12 augustus om 16:40
Laatste update: 12 augustus om 16:40

Slecht nieuws voor Feyenoord en PSV. Volgens Fabrizio Romano is Liverpool echt niet bereid om de vraagprijs van twintig miljoen euro te laten zakken voor Sepp van den Berg naarmate de transfermarkt vordert.

Dat PSV en Feyenoord interesse hebben in Van den Berg, is niet nieuw. De twee Nederlandse topclubs zitten met zes andere clubs uit de Bundesliga achter de Nederlandse verdediger van Liverpool aan, waarvan werd verwacht dat hij aan het eind van de transferwindow goedkoper zou worden. Dat gaat volgens Romano niet gebeuren.

'Het prijskaartje blijft twintig miljoen pond', aldus Romano, die daarmee laat doorschemeren dat het prijskaartje zelfs nog hoger is dan twintig miljoen euro. 'Er is geen kans dat Liverpool biedingen van tien á twaalf miljoen euro gaat accepteren, echt niet', klinkt het.

Daarmee lijken zowel Feyenoord als PSV een streep te kunnen zetten door de komst van de verdediger. De inkomende recordtransfer van de Rotterdammers staat nu namelijk op 8,3 miljoen euro voor David Háncko. Volgens het Eindhovens Dagblad is deze vraagprijs ook PSV echt te gortig. Zondag ontbrak Van ben Berg nog blij Liverpool, maar dat had met fitheidsredenen te maken.