Nottingham Forest meldde zich bij PSV voor Johan Bakayoko

'PL-club meldde zich bij PSV voor Bakayoko, mogelijk vertrek kan nog altijd'

13 augustus om 14:05
Laatste update: 13 augustus om 14:05

PSV heeft in het huidige transferwindow pas een bod gehad op Johan Bakayoko. Echter werd het bod van Nottingham Forest meteen van de hand gedaan. Zowel de Eindhovenaren als Bakayoko waren niet geïnteresseerd.

'Het enige concrete voorstel van Johan Bakayoko deze zomer kwam uit Nottingham Forest', schrijft de Belgische journalist Sacha Tavolieri op X. 'Het bod van Nottingham werd echter snel van de hand gedaan, want Bakayoko wil alleen voor een club spelen die meestrijd om het kampioenschap. Echter is de club er ook zeer bewust van dat er een goed bod eind augustus kan komen.'

Mede daarom zouden de Eindhovenaren volgens Tavolieri ook al bezig zijn met mogelijke vervangers. Hoewel er tot nu toe dus alleen een concreet bod was werkt PSV nog wel met Bakayoko samen. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2026 en dus wil PSV deze snel openbreken en verlengen. Tot een deal kwam het nog niet en volgens de Belgische journalist moet Bakayoko ook nog overtuigd worden.

Bakayoko is niet de enige speler uit de Eredivisie die kan rekenen op interesse van Nottingham Forest. Eerder kwam ook al naar buiten via Nederlandse en Mexicaanse pers dat de Engelsen hun oog hebben laten vallen op Santiago Gimenez. Waar er wel een bod naar Eindhoven werd gestuurd gebeurde dat nog niet naar Rotterdam. Er zou een bod voorbereid worden, maar of die ook ooit is gekomen is nog maar de vraag.