'Aston Villa nog altijd in de markt voor Geertruida: Feyenoord vraagt 35 miljoen'

'Aston Villa nog altijd in de markt voor Geertruida: Feyenoord vraagt 35 miljoen'
14 augustus om 21:55
Laatste update: 14 augustus om 21:57

Aston Villa blijft volgens ESPN geïnteresseerd in Lutsharel Geertruida, maar de Premier League-club heeft nog geen akkoord bereikt met Feyenoord. De Rotterdamse club vraagt een bedrag van ongeveer 35 miljoen euro voor de 24-jarige verdediger.

De vraagprijs van de Rotterdammers ligt hoger dan eerder werd gemeld. Dit maakt de onderhandelingen lastig, aangezien Villa nog niet bereid is om aan deze vraagprijs te voldoen. De transfer hangt volgens ESPN samen met het mogelijke vertrek van enkele spelers bij Aston Villa, waaronder Diego Carlos, die in de belangstelling staat van Fulham. Geertruida werd eerder deze zomer al in verband gebracht met clubs als Paris Saint-Germain en RB Leipzig. De verdediger ligt nog één jaar vast bij Feyenoord. Ondanks zijn contractduur blijft de Rotterdamse club vasthouden aan een hoge transfersom.

Hoewel Villa nog geen formeel bod heeft uitgebracht, lijken zij de meest serieuze kandidaat om Geertruida over te nemen. Geertruida zou bij Villa, net als bij Feyenoord, verzekerd zijn van Champions League-voetbal. Ondertussen blijft Liverpool-trainer Arne Slot ook gecharmeerd van de verdediger, maar het is Aston Villa dat momenteel de beste papieren heeft.