Priske sluit niet uit dat er weer een basisspeler zal ontbreken bij Feyenoord

Priske sluit niet uit dat Feyenoord soortgelijk Stengs-scenario meemaakt in Zwolle

16 augustus om 14:42

Brian Priske stond met een mond vol tanden toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid of er zondag ineens weer een speler bij Feyenoord ontbreekt wegens contractonderhandelingen. Na even nadenken gaf de Deense coach te kennen dat dit moeilijk te zeggen is.

Afgelopen zaterdag ontbrak Calvin Stengs ineens bij Feyenoord voor het duel met Willem II. De aanvallende middenvelder werd door de Rotterdammers als ziek bestempeld, maar aannemelijk is dat hij in onderhandeling was met Charlotte FC over een nieuw contract. Het feest ging uiteindelijk niet door, maar mogelijk gebeurt er zondag eenzelfde soort scenario met een andere selectiespeler van Feyenoord.

Op de persconferentie werd Priske gevraagd of er zondag weer één of meerdere spelers ontbreken wegens transferperikelen. Op die vraag had de Deen zich naar eigen zeggen niet voorbereid. Na een kleine zucht kwam het volgende antwoord: "Dat is moeilijk om te zeggen. Ik weet het niet, voor zondag is dat moeilijk om te zeggen. De hele transferperiode maken we aanpassingen mee, maar als de window gesloten is gaan we kijken hoe we er echt voorstaan."

Priske sluit dus niet uit dat er op het laatste moment nog een speler van Feyenoord afhaakt wegens contractonderhandelingen met een andere club. De laatste weken werden de namen van Lutsharel Geertruida, Santiago Gimenez en Dávid Hancko met clubs uit het buitenland in verband gebracht.