Taylor reageert na Ajax-ontsnapping op heuglijk nieuws over Oranje-selectie

Taylor reageert na Ajax-ontsnapping op heuglijk nieuws over Oranje-selectie
16 augustus om 16:31

Kenneth Taylor keek vrijdagmiddag tevreden op toen hij zijn naam bij de voorselectie van het Nederlands elftal zag staan. De middenvelder van Ajax kreeg het nieuws gewoon via zijn mobiele telefoon ter ogen, net als de rest van Nederland.

Een dag geleden stond Taylor nog op het veld in de Johan Cruijff Arena tegen Panathinaikos. De middenvelder was goed voor twee van de in totaal 34 genomen strafschoppen in dat duel, die hij allebei scoorde. Vrijdag kwam daar het heuglijke Oranje-nieuws bovenop.

"Ik kwam er net achter via social media gewoon", laat Taylor optekenen door Voetbal International. Het doet de Amsterdammer deugt. "Ik ben er blij mee natuurlijk. Heel leuk, want dat is wel waar je het voor doet. "Dat was zeker een doel voor me, voor dit seizoen, een terugkeer bij Oranje. Daar geef ik alles voor, daar train ik elke dag hard voor. En nu is het aan mij om te laten zien dat ik erbij hoor."

Mocht Taylor het tot de definitieve selectie van Oranje schoppen, dan staat hij voor het eerst dit kalenderjaar weer op het veld onder Koeman. Zijn laatste interland speelde Taylor tegen Frankrijk, het eerste duel uit de nieuwe periode van Koeman dat met 4-0 verloren ging.