Van Polen definitief niet aan de slag bij PEC: dit zegt de oud-prof over de problemen

Van Polen definitief niet aan de slag bij PEC: dit zegt de oud-prof over de proble
18 augustus om 11:47

Bram van Polen en PEC Zwolle gaan geen samenwerking met elkaar aan. Het clubicoon kwam er niet uit met de ploeg uit Zwolle en VoetbalNieuws vertelt je hoe de oud-prof daar zelf naar kijkt.

Van Polen zou bij PEC een rol gaan bekleden binnen de club. De voormalig verdediger speelde jaren voor PEC en leek ook na zijn carrière actief te blijven. Het financiële plaatje zorgde echter voor problemen en Van Polen vertelt er nu zelf over.

Waarom zijn Van polen en PEC Zwolle niet tot een akkoord gekomen?

Van Polen zou een managementtraject vaan volgen bij PEC. financieel waren er echter wat hobbels die beide niet over kwamen. "Dat plan zag er goed uit, maar ik vond dat ik bepaalde financiële rechten had opgebouwd. Daar kwamen we niet uit", begint Van Polen bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik heb mijn frustraties kenbaar gemaakt en dan is het voor mij ook klaar", vertelt Van Polen. "Wat ik anders had moeten doen? Misschien had ik het niet in de media moeten vertellen, maar dat liep zo omdat ik bij Voetbalpraat zat. Dan is het ook raar als je het er niet over gaat hebben. Op dit moment is er even een break. Het was heftig. Donderdag ben ik met mijn vrouw naar het concert van Adéle in München geweest. Om afstand te nemen. We hebben een beëindigingsovereenkomst getekend."

In de nabije toekomst komen beide partijen ook niet meer tot elkaar. "Nu nog even niet. Daarvoor liggen sommige dingen te gevoelig. Er zijn bepaalde dingen waarin we niet tot elkaar kwamen, er zijn dingen gebeurd die ik niet netjes vond. Dat is uitgesproken, maar voor nu is het goed om even uit elkaar te zijn."