'Van Polen en PEC Zwolle trekken de stekker uit de onderhandelingen'

Van Polen verlaat PEC: beide partijen trekken de stekker uit de onderhandelingen

14 augustus om 18:50
Laatste update: 14 augustus om 19:34

Bram van Polen zal PEC Zwolle gaan verlaten. De voormalig voetballer van de club nam deze zomer afscheid als profvoetballer, maar zou bij de club actief blijven. Vorige week werd bekend dat Van Polen er contractueel niet uitkwam met de club uit Zwolle. Beide partijen zijn nu tot de volgens conclusie gekomen om afscheid te nemen.

Bram van Polen en PEC Zwolle zijn er niet in geslaagd om een nieuw contract overeen te komen. Volgens verslaggever Tijmen van Wissing van RTV Oost hebben de onderhandelingen niet het gewenste resultaat opgeleverd. Hoewel Van Polen eerder aangaf bij Voetbalpraat op ESPN dat hij een traineeship zou beginnen, zijn de partijen er contractueel niet uitgekomen.

Van Polen zal formeel uit dienst treden, maar krijgt daarbij, opvallend genoeg, een transitievergoeding. Ondanks de uiteenlopende meningen over deze gang van zaken zijn PEC Zwolle en Van Polen het erover eens dat hij in de rol van adviseur aan de club verbonden blijft. In de toekomst blijft een nieuw traject met de club mogelijk.