'Ajax-verdediger serieuze kandidaat, maar geen topfavoriet bij Hoffenheim'

'Ajax-verdediger serieuze kandidaat, maar geen topfavoriet bij Hoffenheim'
20 augustus om 15:13
Laatste update: 20 augustus om 15:13

Hoffenheim wil zich deze zomer versterken met een rechtsback en heeft in die zoektocht het oog laten vallen op Anton Gaaei. De rechtsback van Ajax maakt in Amsterdam een matige indruk en zou bij een goed bod mogen vertrekken. De Duitse tak van Sky Sport meldt dat Gaaei een serieuze optie is, maar niet geldt als de favoriet. 

Op X meldt Florian Plettenberg van Sky Sport dat de eerste gesprekken inmiddels hebben plaatsgevonden. Volgens de journalist geldt Gaaei als zeer serieuze optie voor de Bundesliga-club, maar staat hij niet bovenaan de lijst. Eerder deze week wist het Duitse Kicker al te melden dat Hoffenheim interesse had in de 21-jarige verdediger van Ajax, die nog tot medio 2028 onder contract staat in Amsterdam.

Gaaei weet sinds zijn komst vorige zomer geen onuitwisbare indruk achter te laten in Amsterdam. Vorig seizoen werd hij in de topwedstrijden tegen Feyenoord en AZ voor rust al gewisseld. Tegen Panathinaikos schoot de verdediger nog de winnende strafschop binnen, maar tegen NAC Breda keerde de kritiek op de speler weer terug.