'PSV zet met potlood streep door komst Montiel en zoekt door'

Gonzalo Montiel lijkt niet naar PSV te komen
21 augustus om 19:55
Laatste update: 21 augustus om 19:55

Gonzalo Montiel lijkt toch de stap naar PSV niet te gaan maken. Eerder leken de Eindhovenaren nog op kop te liggen voor zijn handtekening, maar niets blijkt minder waar. Er zou zelfs al met potlood een streep door zijn naam zijn gezet.

Na de transfer van Jordan Teze richting AS Monaco moest PSV op zoek naar een vervangende rechtsachter. Al snel bleek dat Montiel hoog op het verlanglijstje zou staan. De Argentijnse rechtsachter moest op huurbasis overkomen met een optie tot koop, maar zo ver lijkt het niet eens te komen. 'Door de komst van Montiel staat inmiddels met potlood een streep bij PSV', aldus Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Hoewel het mogelijk dus niet van een transfer lijkt te komen houdt de journalist van het ED wel een slag om de arm. 'De ervaring leert dat vulpennen het niet altijd doen. PSV wil in de komende 12 dagen gewoon nog een vervanger voor Jordan Teze aantrekken, maar de Argentijn kan ijs en weder dienende van het lijstje', zo schrijft hij.

Wat de redenen kunnen zijn voor de mislukking van de transfer is niet duidelijk. Het zou kunnen zijn dat club en speler er niet uit zijn gekomen, of misschien is er een andere club gekomen. Momenteel staat Montiel nog altijd onder contract bij Sevilla. Zijn contract loopt nog door tot medio 2026. PSV gaat ondertussen verder zoeken naar een nieuw target. Kenny Tete behoort nog altijd tot de mogelijkheden.