Altético Madrid meldt zich wederom voor Dávid Hancko

'Atlético Madrid meldt zich wederom in Rotterdam met verhoogd bod'

21 augustus om 21:25

Atlético Madrid heeft zich wederom bij Feyenoord gemeld voor de diensten van Dávid HanckoLos Rojiblancos willen de Slowaakse verdediger graag hebben en hebben wederom hun bod verhoogt. Eerdere bedragen werden zonder pardon van tafel geveegd in Rotterdam.

Volgens de Franse journalist Santi Aouna van Foot Mercato heeft Altético Madrid wederom aan de deur geklopt bij Feyenoord. Het nieuwe verbeterde bod zat er al langer aan te komen, maar is er volgens Aouna nu officieel. Het zou gaan om dertig miljoen euro en een doorverkooppercentage op de volgende transfer. De gesprekken zouden tussen beide weer zijn opgepakt.

Het zou het vierde bod zijn wat de Spanjaarden in Rotterdam neerleggen. Eerdere voorstellen werden weggelachen of snel van de hand gedaan. Ook Hancko zelf was van mening dat hij in rustiger vaarwater was beland. "Voor nu is alles rustig. Ik focus me op Feyenoord. Ik probeer hard te werken. Ik ben blij met het doelpunt en de drie punten", klonk het na de 1-5 overwinning op PEC Zwolle.

Ondanks wederom een verhoging van het bod zit Atlético Madrid nog altijd ver van het gewenste bod van Feyenoord af. Hancko mag alleen uit Rotterdam vertrekken voor een bod van veertig miljoen euro. Volgens Transfermarkt.com heeft de Slowaak een waarde van 35 miljoen euro, maar de Rotterdammers willen meer. Dat kan ook komen door de duur van het contract. Hancko ligt nog tot medio 2028 vast in De Kuip.