Olivier Boscagli en Walter Benítez gaan niet muiten bij PSV, verwacht het ED

'PSV-duo geërgerd over tegengehouden transfers, maar wil binnen fractie blijven'

23 augustus om 08:26

Olivier Boscagli en Walter Benítez gaan niet muiten bij PSV, zo schetst het Eindhovens Dagblad. Het duo aast allebei op een transfer, maar om dat af te kunnen dwingen zullen ze niet aan werkweigering gaan doen tegen Almere City.

Rondom Boscagli speelde voor het laatste duel van PSV al het nodige, maar rondom Benítez was het toentertijd nog stil. Boscagli liet tegen Heracles Almelo al zien dat hij gewoon zal blijven spelen voor de ploeg van Peter Bosz. Ook Benítez is voornemens om dat te doen, klinkt het.

'Olivier Boscagli en Walter Benitez trainden deze week mee en lijken inzetbaar, afgaand op de geluiden uit hun omgeving. Als er geen gekke dingen gebeuren bij de laatste training van vandaag of onverwachte plotwendingen zijn, kan Bosz gewoon een beroep op hen doen. Gegeven de omstandigheden is dat een meevaller: Boscagli en Benitez zijn geërgerd omdat ze vooralsnog geen transfer kunnen maken, maar willen binnen de fractie blijven', klinkt het.

Voor Boscagli geldt dat Brighton & Hove Albion nog in de markt is, terwijl Benítez naar Spanje kan. Atlético Madrid trekt naar verluidt nog aan de komst van de Argentijn. Boscagli zou niet alleen een transferwens, maar zelfs een transfereis hebben ingediend in Eindhoven.