Benitez gefrustreerd: hierdoor voelt de keeper zich 'in de maling genomen'

Hierdoor voelt Benitez zich in de maling genomen door PSV
21 augustus om 16:45

Walter Benitez is gefrustreerd omdat PSV opnieuw een bod van Atlético Madrid heeft afgewezen. De 31-jarige keeper wil graag vertrekken, maar PSV weigert mee te werken. De Spaanse club bood drie miljoen euro, plus een miljoen in bonussen, maar dit bleek niet voldoende voor de Eindhovenaren, zo meldt onder meer het AD.

Benitez voelt zich in de maling genomen, omdat hij eerder dit jaar geen nieuw contract kreeg aangeboden van PSV. Hij zag dit als een teken van gebrek aan vertrouwen, vooral omdat andere spelers wel contractverlengingen ontvingen. De Argentijnse doelman wil zekerheid en zoekt naar een langdurig verblijf bij een club, iets wat PSV hem niet lijkt te bieden.

PSV heeft Benitez laten weten dat het te laat is om nog een vervanger te vinden, waardoor de club acht miljoen euro vraagt voor zijn vertrek. Atlético is echter niet bereid dat bedrag te betalen en blijft steken op maximaal vier miljoen euro.

Ondertussen blijft Benitez in onzekerheid over zijn toekomst. Bij Atlético zou hij vijftien tot twintig wedstrijden per jaar kunnen spelen, maar zolang PSV voet bij stuk houdt, zit een transfer er niet in. De Argentijnse doelman raakt hierdoor steeds gefrustreerder.