Vermoedelijke opstelling PSV voor het Eredivisieduel met Almere City

Vermoedelijke opstelling PSV: nieuwe blessures laten Bosz verder puzzelen

24 augustus om 08:05
Laatste update: 24 augustus om 07:35

Peter Bosz blijft maar puzzelen met zijn basisopstelling. Opnieuw ziet de oefenmeester twee belangrijke sterkhouders wegvallen in Johan Bakayoko en Jerdy Schouten. Wat is de vermoedelijke opstelling van PSV voor de competitiewedstrijd tegen Almere City FC? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Het is en blijft puzelen voor Bosz. Jordan Teze heeft PSV officieel verlaten en dus hebben de Eindhovenaren beschikking over weer een verdediger minder. Earnest Stewart is hard bezig met verschillende versterkingen. Zo wil PSV zich versterken met Ko Itakura en Nicola Zalewski. Echter zijn geen van beide überhaupt dichtbij een transfer en dus moet Bosz keuzes maken. Daarbij kwamen nog meer slecht nieuwsberichten op het dak bij de PSV-trainer.

Wat is de vermoedelijke opstelling van PSV?

De waslijst aan blessures blijft in Eindhoven maar groeien. Bakayoko en Schouten zijn de twee nieuwe spelers die zich op de lijst mogen plaatsen. Zij voegen zich daarmee bij Mauro Junior, Sergiño Dest, Ismael Saibari en Armando Obispo. Ook zij zullen afwezig zijn voor het uitduel met Almere City. Net als de vorige twee wedstrijden zal Bosz dus moeten gaan schuiven binnen zijn opstelling.

Walter Benitez zal ondanks zijn transferwens gewoon onder de lat plaatsnemen. Ook Olivier Boscagli behoudt zijn basisplaats. Zolang beide spelers onder contract staan, zullen zij ook in actie komen, was Bosz van mening. Het andere gedeelte van de achterhoede blijft ook hetzelfde en dus speelt Richard Ledezma als rechtsback, Frederik Oppegård als linksback en Ryan Flamingo in het centrum.

Op het middenveld en in de aanval zijn de grootste problemen. Met het wegvallen van Schouten mist Bosz één van zijn belangrijkste spelers, maar het zal aan Guus Til zijn om die taak op te vangen. Daarmee lijkt PSV ook aanvallender te gaan spelen. Joey Veerman en Malik Tillman maken het driemanschap compleet. Voorin vervangt de vertrekkende Hirving Lozano Johan Bakayoko op de rechterflank. De Mexicaan speelt daarmee uit positie, want Noa Lang zal als linksbuiten starten. Aanvoerder Luuk de Jong is de spits. In de meest recente wedstrijd tegen Almere City tekende hij voor beide doelpunten.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benitez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegård; Til, Veerman, Tillman; Lozano, De Jong, Lang