Waar en hoe laat wordt de wedstrijd Brighton - Manchester United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd Brighton - Manchester United uitgezonden?

24 augustus om 11:24
Laatste update: 24 augustus om 11:14

Brighton & Hove Albion ontvangt zaterdagmiddag Manchester United in een veelbelovend duel in de Premier League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Brighton begon het seizoen overtuigend met een 0-3 overwinning op Everton, mede dankzij de versterkingen die deze zomer zijn binnengehaald. Zo voegde Mats Wieffer zich bij de selectie vanuit Feyenoord, en is de club momenteel bezig met de komst van oud-NEC'er Ferdi Kadioglu. Manchester United wist zijn eerste wedstrijd ook te winnen, met 1-0 tegen Fulham, dankzij een laat doelpunt van debutant Joshua Zirkzee.

Brighton & Hove Albion wil zijn sterke start doorzetten tegen de Mancunians, die zelf ook met vertrouwen aan de aftrap zullen verschijnen. De overwinning op Fulham gaf een boost aan de ploeg, maar de test tegen Brighton zal aantonen waar beide teams echt staan. Een overwinning zou een belangrijke stap zijn voor beide clubs in het nog prille seizoen.

Waar kun je Brighton & Hove Albion - Manchester United live bekijken?

De wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United begint zaterdag 24 augustus om 13.30 uur. De wedstrijd is live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.