Olij klaar voor de volgende stap: dit zegt de doelman over een mogelijke transfer

Olij klaar voor de volgende stap: dit zegt de doelman over een mogelijke transfer naar Feyenoord

24 augustus om 09:44

Nick Olij lijkt klaar voor een stap hoger. De doelman van Sparta Rotterdam staat in de belangstelling van Feyenoord en VoetbalNieuws vertelt je hoe de keeper hier zelf naar kijkt.

Olij lijkt al enige tijd klaar voor een volgende stap. Bij Sparta presteert de keeper uitstekend, maar de grote ploegen lijken de doelman over het hoofd te zien. Feyenoord zou hem willen halen op het moment dat Justin Bijlow vertrekt, maar of dat nog gaat gebeuren, is de vraag.

Hoe kijkt Olij naar een mogelijke stap naar Feyenoord?

Tegenover RTV Rijnmond stelt Olij klaar te zijn voor een volgende stap. "Ik heb al anderhalf jaar meermaals aangegeven dat ik graag een stap wil maken", begint de doelman. "Ik heb dit nu al meerdere malen meegemaakt op deze manier. Door de jaren heen word je daar wel rustiger in." Of Feyenoord een optie is, laat de keeper in het midden. "Ik ga niets invullen over dingen waar ik nog niks over heb gehoord. Daar nu vragen op beantwoorden vind ik onlogisch. Op dit moment speel ik voor het logo dat ik op mijn borst heb, daar doe ik mijn uiterste best voor. Nogmaals, ik speel nu hier."