'Feyenoord en Southampton bereiken akkoord over doelman'

'Feyenoord en Southampton bereiken akkoord: dit is de transfersom van Bijlow'

24 augustus om 15:05
Laatste update: 24 augustus om 15:06

Justin Bijlow gaat Feyenoord definitief verlaten voor Southampton. Op X meldt transfergoeroe Fabrizio Romano dat beide clubs een mondeling akkoord hebben bereikt over de overgang van de doelman. Volgens De Telegraaf levert de transfer Feyenoord ongeveer acht miljoen euro op.

Het akkoord lag de afgelopen weken al in de lijn der verwachtingen. De 26-jarige sluitpost zal na de medische keuring de Rotterdamse club na achttien jaar verruilen voor een avontuur in de Premier League. Bijlow was in De Kuip op het tweede plan beland, waardoor een vertrek voor alle partijen de beste oplossing leek.

Het laatste papierwerk tussen Feyenoord en de Engelse promovendus zal de komende dagen in orde worden gemaakt, waarna Bijlow naar Engeland zal vliegen om de medische keuring te volbrengen. Het is nog niet bekend of Bijlow komende zondag tegen Sparta op de bank zal plaatsnemen bij de Rotterdammers. 

Update: Feyenoord en Southampton zijn een transfersom overeengekomen van ongeveer acht miljoen euro. De doelman zal volgens de krant zondag nog aanwezig zijn bij de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta. Na de wedstrijd zal de goalie afreizen naar Engeland voor zijn medische keuring.