De Telegraaf: Forest biedt veel minder dan 33 miljoen euro op Gimenez

Nottingham Forest biedt geen miljoenen op Santiago Gimenez
25 augustus om 23:05

De miljoenen die Nottingham Forest op Santiago Gimenez hebben geboden zitten anders in elkaar dan gedacht. Er zou in totaal veel minder dan 33 miljoen geboden zijn, maar juist enorm veel bonussen die het bedrag kunnen laten oplopen. Mogelijk is het aanbod daarom niet aantrekkelijk voor de Rotterdammers.

'Nottingham Forest misleidt met zogenaamd recordbod op Santiago Gimenez', kopt De Telegraaf over de mogelijke transfer van de Mexicaan naar de Premier League. Eerder maakte Fabrizio Romano bekend dat er een derde bod van Nottingham Forest op tafel lag in Rotterdam en dat Feyenoord het aanbod niet meteen had afgewezen. Echter lijkt ook dit bod niet de eindstreep te gaan halen.

De transfer zou dus anders in elkaar zitten en mogelijk blijft Mats Wieffer daardoor de duurste uitgaande transfer aller tijden. 'De Engelsen maken sinds zondagavond sier met een bod van 33 miljoen euro op de Mexicaanse topscorer van Feyenoord, maar dat is alleen voor de buhne. In werkelijkheid komt het bod totaal niet in de buurt van de 33 miljoen euro. Er zitten zoveel miljoenen aan bonussen in het pakket, dat het voor Feyenoord op dit moment niet interessant is om op in te gaan.'

In totaal zou er volgens de krant miljoenen minder geboden zijn dan de deal van Wieffer. Brighton & Hove Albion betaalde in totaal 32 miljoen euro voor de middenvelder, maar Nottingham Forest zit bijna vijf miljoen euro onder dat bod. Dat zou betekenen dat er momenteel een bod van 27 miljoen euro ligt, maar het is nog onduidelijk of Feyenoord akkoord gaat met dat bod.